Airfree P80 Luchtreiniger 32 m² met blauw nachtlampje
   Airfree P80 Luchtreiniger 32 m² met blauw nachtlampje

   Airfree P80 Luchtreiniger 32 m² met blauw nachtlampje

   € 259,99
   € 269,99
   € 10,00 korting
   Inclusief btw

   Airfree P80 luchtreiniger tot 30 m², zonder geluid en filters, zeer effectief. Tegen virussen, bacteriën, schimmels, pollen. Met nachtlamp. 

   Aantal:
   • Aangesloten bij WebwinkelkeurAangesloten bij Webwinkelkeur
   • Gratis verzending voor Nederland vanaf € 120.- en België vanaf € 210.-Gratis verzending voor Nederland vanaf € 120.- en België vanaf € 210.-

   Airfree P80 luchtreiniger tot 32 m² met blauw nachtlampje

   • Voor slaapkamer, keuken, kleine woonkamer tot 32 m²
   • Tegen virussen, bacteriën, schimmels, stuifmeel, pollen
   • Zonder filters
   • Zonder geluid
   • Met nieuwe techniek TSS™ 
   • Zeer effectief
   • Reinigt lucht door verhitting
   • Met thermische veiligheidssensoren en zekering
   • Veilig voor kinderen
   • Met blauw nachtlampje
   • Bekroond design
   • Vrijwel geen onderhoud
   • Afmeting hoogte 26,5 cm, doorsnee 21,5 cm
   • Gewicht 1,09 kg
   • Verbruik 48 Watt
   • Kleur wit
   • 2 jaar garantie

   Tegen virussen, bacteriën, schimmels, stuifmeel, pollen

   De Airfree P80 luchtreiniger haalt zeer effectief bacteriën, virussen, schimmels, stuifmeel, pollen en andere organische vervuiling uit elke slaapkamer, keuken of kleine woonkamer tot 32 m².

   Met blauw nachtlampje

   De Airfree P80 heeft een nachtlampje met blauw licht. Met de sensor aan de bovenkant van de luchtreiniger kan het licht gedimd en aan- of uitgezet worden.

   Zonder filters

   De Airfree luchtzuiveraar reinigt de lucht zonder filters of UV lamp. Er zijn daardoor geen terugkerende kosten van dure filters of lampen. Bovendien lopen mensen met astma of een allergie geen risico meer op een allergische reactie door het vervangen van vieze filters.

   Nieuwe techniek

   De Airfree luchtreinigers gebruiken TSS™ technologie. De vervuilde lucht wordt door natuurlijke luchtstroom de luchtreiniger ingetrokken. Daar wordt de lucht door een keramisch warmte element verhit tot 200°C waardoor alle organische vervuiling en micro organismen zoals schimmels, bacteriën, virussen, huisstofmijten en stuifmeel worden gedood en uit elkaar vallen in onschadelijke moleculen. De schone lucht wordt afgekoeld en stroomt de ruimte in. Hierdoor neemt de concentratie van bijvoorbeeld virussen in de lucht af waardoor de kans op besmetting door inademing wordt verkleind.

   Zonder geluid

   De Aifree lucht reiniger heeft geen ventilator en is daardoor 100% stil. De warmte in de keramische kern zorgt er voor dat de gezuiverde lucht opstijgt en de Airfree luchtreiniger verlaat via de luchtuitlaat aan de bovenkant van de luchtreiniger. Dit creëert een lage druk, waardoor er via de luchtinlaat onderaan de luchtreiniger lucht ingezogen wordt.

   Reinigt snel

   De Airfree luchtreiniger reinigt snel, 15 minuten na het aanzetten vermindert de luchtreiniger de micro organismen in de lucht. Het beste kan men de luchtreiniger constant aan laten staan.

   Beste plek

   Om effectief te kunnen werken heeft de Airfree luchtreiniger een ruimte van minimaal 10m³ lucht nodig en kan de Airfree het beste vrij in de ruimte geplaatst worden niet te dicht bij verwarming of airco en niet onder planken van bijvoorbeeld een inloopkast.

   Zonder ozon

   De Airfree luchtzuiveraars produceren geen ozon of ionen. Er komen geen schadelijke stoffen of gassen vrij. De Airfree luchtreinigers verminderen juist de ozon. Van de lucht die de keramische kern passeert wordt het ozongehalte met 26% verminderd.

   Getest

   De TSSTM technologie is uitvoerig getest onder natuurlijke omstandigheden door onafhankelijke instituten in 6 landen waaronder de VS, Zweden en Duitsland. De tests bewijzen dat de Airfree luchtreinigers 99,99% van alle micro organismen vernietigen. De testresultaten kunt u hier vinden.

   Veilig

   De Airfree luchtreiniger wordt niet heet aan de buitenkant en is daarmee veilig voor kinderen. De luchtreiniger heeft bovendien thermische veiligheidssensoren en een zekering om oververhitting te voorkomen.

   Duurzaam

   De Airfree luchtreinigers zijn gemaakt in Europa en hebben een degelijk ontwerp zonder bewegende delen. Hierdoor is er vrijwel geen slijtage.

   Vrijwel geen onderhoud

   De Airfree luchtreiniger is direct klaar voor gebruik en hoeft aan de binnenkant niet schoongemaakt te worden. Er zijn geen vervangingsonderdelen die regelmatig vervangen moeten worden. Het enige onderhoud dat men heeft is het afnemen van de buitenkant met een doek.

   Airfree Producten
   P80

   Datasheet

   Categorie
   Luchtreinigers

   Specifieke referenties

   Airfree P80 Luchtreiniger 32 m² met blauw nachtlampje

   Airfree P80 Luchtreiniger 32 m² met blauw nachtlampje

   € 259,99
   € 269,99
   € 10,00 korting
   Inclusief btw