Luchtreinigeronline voor een beter binnenklimaat

Welkom bij Luchtreinigeronline

Welltherm Infrarood Panelen

 

                       office

Woning

Welltherm infrarood panelen geven snel behaaglijke stralingswarmte. Door hun lichte gewicht kan men de Welltherm infrarood panelen zowel aan de wand als aan het plafond en systeemplafond monteren. Bij een verhuizing kan men de panelen eenvoudig demonteren en meenemen naar de nieuwe woning.

Energiebesparing

Welltherm infrarood panelen hebben een mooi design en zijn tot 30% krachtiger dan andere infrarood panelen. Hierdoor heeft men minder vermogen aan infrarood panelen nodig om een ruimte te verwarmen en bespaart men tot 30% op energieverbruik ten opzichte van andere infrarood panelen en tot 50% op energieverbruik ten opzichte van conventionele verwarming.

 

shoppingcenter                 industrial

Kantoren

Welltherm infrarood panelen zijn ook zeer geschikt het verwarmen van kantoren. De panelen verwarmen de ruimte gelijkmatig zonder koude plekken, stof in de lucht of uitdrogen van de lucht. Hierdoor blijft men fit en geconcentreerd en worden verkoudheden vermeden. Met een draadloze thermostaat kan men de Welltherm infrarood panelen afzonderlijk aansturen. Ideaal wanneer het niet op elke plek even warm hoeft te zijn.

Sporthal, werkhal, fabriek, winkelcentrum, galerie

Welltherm infrarood panelen hebben een oppervlak dat bestand is tegen krassen en vetzuren. De glazen infrarood panelen zijn gemaakt van ESG veiligheidsglas. Hierdoor zijn de Welltherm infrarood panelen geschikt voor gebruik in werkplaatsen, fabrieken, garages, sporthallen, winkelcentra, galeries, markthallen. De panelen kunnen bedrukt worden met het bedrijfslogo of een andere afbeelding.


Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

29 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

29 artikel(en)