Luchtreinigeronline voor een beter binnenklimaat

Welkom bij Luchtreinigeronline

Petroleumkachels

Qlima Petroleumkachels
 

Veiligheid voorop

Bij de keuze van een verwarmoplossing is de warmteafgifte belangrijk, maar zeker ook de veiligheid. Bij de Qlima petroleumkachels ben je verzekerd van een veilig gebruik. Wanneer er ook maar iets gebeurt dat de werking van de kachel nadelig beïnvloedt, zal deze automatisch uitschakelen. Een extraatje dat niet altijd het geval is bij een gas- of elektrische kachel. Zo merk je bij gaskachels vaak te laat wanneer de verbranding niet juist is. Bij elektrische kachels ontbreekt het aan een waarschuwing wanneer de kachel afgedekt is. Brand- of schroeigevaar ligt dan op de loer. Qlima Laser petroleumkachels beschikken over een timer, een kinderslot en een vorstbeveiliging. Niet voor niets krijg je alleen op een Qlima petroleumkachel vier jaar garantie.

Laag verbruik

Een groot voordeel van het verwarmen met een petroleumkachel is dat dit zeer zuinig is. De kachels branden op basis van de speciale Qlima Premium Quality Fuel en verbruiken daardoor weinig stroom. Met 1 L brandstof kun je tot wel 5 uur verwarmen. Bovendien zijn Qlima petroleumkachels zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk in te stellen.

Behaaglijke warmte

Niet alleen zijn de Qlima petroleumkachels zeer zuinig en gebruiksvriendelijk, ze geven ook nog eens een prettige warmte af. De warmte van de petroleumkachels wordt veelal ervaren als een warme deken die wordt omgeslagen. Dit in tegenstelling tot de harde warmte die een gas- of elektrische kachel uitstraalt. Alle Qlima petroleumkachels brengen de te verwarmen ruimte binnen 5 minuten op de gewenste temperatuur. 

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)