Luchtreinigeronline voor een beter binnenklimaat

Welkom bij Luchtreinigeronline

Thermostaten

De temperatuur in woon- en werkruimte regelt men met een thermostaat. Men kan kiezen tussen opbouw, inbouw en plug-in thermostaten. 

Plug-in thermostaat
Wil men snel en eenvoudig de temperatuur regelen dan kan dat met een plug-in thermostaat. De plug-in thermostaat wordt in de te verwarmen ruimte in het stopcontact geplaatst waarna men de stekker van het infrarood paneel of ander verwarmingselement in de thermostaat plaatst.

Draadloze thermostaat
Een draadloze thermostaat bestaat uit een zender en een ontvanger. De communicatie tussen de zender en de ontvanger(s) verloopt draadloos. De zender is het hoofdstation waar men de temperatuur en eventueel andere instellingen kan doen. De zender ook wel thermostaat genoemd, wordt op de muur geplaatst. Wanneer men er meerdere ontvangers op kan aansluiten, kan men in elke ruimte de gewenste temperatuur regelen.

Ontvanger
De ontvanger meet de temperatuur in de ruimte en stuurt dit door naar de thermostaat. De ontvanger moet geplaatst zijn in de ruimte die men wil verwarmen, en waar dus ook het verwarmingselement zich bevindt. De ontvanger wordt geplaatst tussen het verwarmingselement en de stroomtoevoer.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

59 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

59 artikel(en)