Luchtreinigeronline voor een beter binnenklimaat

Welkom bij Luchtreinigeronline

Ecaros Infrarood Verwarming

De revolutie van de 21ste eeuw

Ecaros heeft de meest optimale stralingsfrequentie en de hoogste performantie mogelijk in de infrarood verwarmingswereld. 
Meer dan 99% van het opgenomen vermogen wordt benut voor het opwekken van IR-C straling welke dankzij isolatie en reflectie technieken via de voorkant van het paneel de kamer instraalt.. 

Ontwikkeling en fabrikatie in Duitsland.

De Ecaros infrarood panelen zijn ontwikkeld en gefabriceerd in de fabriek in Duitsland, waar zowel de panelen als de speciale nano zilver infrarood folie gemaakt wordt. In ons eigen labo worden voordurend nieuwe technieken getest om de performantie van onze infrarood verwarming zo hoog mogelijk te maken.

Energiebesparende warmtepanelen

Ecaros infrarood panelen besparen tussen de 30% en 80% op uw energie rekening in vergelijking met traditionele verwarmingsystemen. Deze verwarming staat het dichts bij de natuur en heeft 0% CO² uitstoot wanneer deze in combinatie met groene energie gebruikt wordt. Spaar het milieu en maak onze planeet groener voor onze kinderen en kleinkinderen met Ecaros infrarood verwarming..

Minder is meer.

Ecaros infrarood verwarming geeft meer warmte met minder energie, deze infrarood panelen geven een maximale performantie door de nano zilver technologie die ze gebruiken voor het opwekken van de 10.000 Nm infrarood stralen. Met hetzelfde vermogen van standaard panelen kan een een Ecaros paneel grotere oppervlakten verwarmen

Infrarood verwarming TUV GS gekeurd

De Ecaros infrarood panelen zijn TUV GS gekeurd wat garant staat voor een optimale veiligheid van ons product. Deze testen geven aan dat het product voldoet aan de aan de eisen inzake de waarborgen van de bescherming van de gezondheid en veiligheid van personen. Het GS keurmerk betekent dat een laboratorium erkend door de Duitse staat het product getest en goedgekeurd heeft.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

23 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

23 artikel(en)