Luchtreinigeronline voor een beter binnenklimaat

Welkom bij Luchtreinigeronline

Qlima

Al meer dan 30 jaar klimaatspecialist

Qlima richt zich al ruim 30 jaar op klimaatbeheersing in huis. Als specialist bieden wij u een compleet assortiment en werken wij voortdurend aan innovaties op het gebied van techniek en design. Zo hebben we in de loop der jaren waardevolle kennis en een goede naam opgebouwd, vooral ook door onvoorwaardelijk te kiezen voor duurzame, kwalitatief goede oplossingen.

Bovendien zijn de producten eenvoudig te bedienen en kiest u met Qlima voor de zekerheid van een gunstige prijs/ kwaliteit-verhouding, betrouwbare service en minimaal twee jaar garantie. Zo zijn we uitgegroeid tot Europees marktleider op het gebied van mobiele airco’s en verplaatsbare kachels. Voor een aangenaam binnenklimaat hoeft u dus maar één naam te onthouden. Kort en krachtig: Qlima. Daar kunt u op vertrouwen, al ruim 30 jaar.

De kwaliteit van lucht in huis is een bepalende factor voor het welzijn van de mens. De temperatuur, vochtigheid, zuiverheid, geur, circulatie en het zuurstofgehalte van de lucht beïnvloeden onze zintuigen en bepalen onze gemoedstoestand. Qlima wil mensen helpen hun klimaat zodanig te beïnvloeden dat ze zich comfortabel voelen. Zes belangrijke redenen om voor Qlima te kiezen hebben we voor u een rijtje gezet.

Expert in klimaatbeheersing

Qlima is marktleider binnen Europa in mobiele kachels en mobiele airco’s. Als specialist bieden wij u een compleet assortiment en werken wij voortdurend aan innovaties op het gebied van techniek en design. Zo hebben we in de loop der jaren waardevolle kennis en een goede naam opgebouwd, vooral ook door onvoorwaardelijk te kiezen voor duurzame, kwalitatieve oplossingen.

Meer dan 30 jaar actief

Al meer dan 30 jaar richt Qlima zich op klimaatbeheersing in huis. De oprichter kwam in 1980 min of meer bij toeval in aanraking met Qlima Kamin, een verplaatsbare kachel voor huishoudelijk gebruik. Al snel bleek echter de enorme potentie van het product. In de jaren daarna groeit het merk uit tot specialist en totaalleverancier van producten en diensten ter verbetering van het binnenhuisklimaat.

Ruim 4.000.000 producten verkocht

Door onze kennis en adviezen consequent uit te dragen en te blijven investeren in relevante innovaties, neemt Qlima een vooraanstaande positie in binnen Europa. Zibro wordt momenteel in ruim twintig Europese landen verkocht via circa 15.000 dealers. Dealers worden goed geïnformeerd en kunnen uitleg geven aan consumenten. Zo hebben reeds meer dan 4.000.000 producten de weg naar de consument gevonden.

 

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-60 of 66

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-60 of 66

Pagina:
  1. 1
  2. 2