Luchtreinigeronline voor een beter binnenklimaat

Welkom bij Luchtreinigeronline

Vitramo Infrarood Verwarming

De Vitramo infrarood panelen zetten 99% van de elektrische energie om in infrarood lange golf stralingswarmte. Alle warmte verlaat via de voorkant het paneel, er is geen warmteverlies aan de achterkant van het paneel.


Snel warm
Vitramo infrarood panelen zijn zeer snel warm, in ongeveer 5 minuten. Dit maakt de Vitramo infrarood panelen zeer geschikt voor plaatsen waar het kort en snel warm moet zijn zoals de badkamer, maar ook een werkruimte, kantoor of studeerkamer.

Mooi design en compact
Vitramo glazen panelen hebben een mooi design en zijn compact. De plafond infrarood panelen hebben een oppervlakte temperatuur van 190°C en een compacte maat. Hierdoor hoeft men niet het hele plafond vol te hangen met infrarood panelen.

Objecten worden verwarmd
Niet de luchtmassa maar de objecten, wanden, vloer en plafond worden opgewarmd. Hierdoor is het snel warm in een ruimte en kan men de thermostaat een graad lager zetten. Bovendien worden de muren gedroogd waardoor de isolatie beter is zodat men op energiekosten kan besparen.

Goed voor gezondheid

Infrarood-C stralingswarmte is getest om het effect ervan op de gezondheid vast te stellen en is geclassificeerd als volstrekt ongevaarlijk!

De IR-C warmtestralen van de Vitramo infrarood panelen dragen juist bij aan fysieke welzijn in een mate die "lucht-verwarming" systemen niet kunnen.

IR-C warmtestralen

  • Stimuleren de bloedcirculatie en de stofwisseling.
  • Verhoging van het zuurstofgehalte in het bloed.
  • Hebben een positieve invloed op cutane ademhaling.
  • Helpen om metabole afval te verminderen.
  • Bevorderen van gezondheid van de cellen.
  • Leiden tot een snellere celvernieuwing.
 
Door Vitramo Nederland officieel gecertificeerde webshop

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

52 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

52 artikel(en)