Luchtreinigeronline voor een beter binnenklimaat

Welkom bij Luchtreinigeronline

Retourneren

Recht van herroeping

Annuleren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 kalenderdagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

U krijgt bij het retourneren van uw volledige bestelling het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten, van de verzending van uw bestelling van ons naar u, gecrediteerd, mits het product onbeschadigd en niet intensief gebruikt is. Bij beschadigde producten of producten die intensief gebruikt zijn, zijn wij gerechtigd een deel van het aankoopbedrag te crediteren. Wanneer u een deel van de bestelling retourneert zijn de verzendkosten voor uw rekening en krijgt u alleen het aankoopbedrag gecrediteerd.

Enkel de kosten voor de retourzending van uw adres naar ons zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 tot € 14,90 per pakket voor verzending binnen Nederland en circa € 13,00 tot € 46,65 per pakket voor verzending van België naar Nederland. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Het risico van de retourzending ligt bij u. Het is daarom aan te raden de producten verzekerd te verzenden.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking, voorzien van een kopie van de factuur, naar ons geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@luchtreinigeronline.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. U kunt ook gebruik maken van het online herroepingsformulier of het herroepingsformulier hier downloaden.

Uitzonderingen
Voor filters, navullingen, oliën en andere hygiëne producten geldt dat deze alleen geretourneerd kunnen worden wanneer de verpakking ongeopend is.

Let op, filters en anti-kalk patronen in apparaten dienen ongebruikt te zijn wanneer men het apparaat wil retourneren, anders kunnen de kosten van deze hygiëne producten in mindering worden gebracht op het te retourneren bedrag.

Speciaal op maat gemaakte verwarmingsmatten of warmtefolie’s kunnen niet worden geretourneerd. Wanneer het gaat om speciaal op maat gemaakte producten die niet kunnen worden geretourneerd staat dit vermeld op de productpagina.

Retour adres
Het adres waar retourneringen naar toe gestuurd kunnen worden is:
Luchtreinigeronline.nl
Westerrand 84
8311 AP  Espel