• Nieuw
  Woods SW59FW zeer krachtige luchtontvochtiger, tot 250 m²
  Woods SW59FW zeer krachtige luchtontvochtiger, tot 250 m²

  Woods SW59FW zeer krachtige luchtontvochtiger, tot 250 m²

  € 1.099,00
  Inclusief btw

  Wood’s SW59FW professionele luchtontvochtiger. Zeer energiezuinig en degelijk. Voor groot huis, appartement, opslag, magazijn, grote kelder, grote ruimte tot 250 m²/ 621 m³. Gaat jaren mee.

  Gebruiksaanwijzing: Wood's SW-Serie

  Aantal:
  • Aangesloten bij WebwinkelkeurAangesloten bij Webwinkelkeur
  • Gratis verzending voor Nederland vanaf € 120.- en België vanaf € 210.-Gratis verzending voor Nederland vanaf € 120.- en België vanaf € 210.-

  Accessoires

  Accessoires

  Woods SMF Stoffiltercassette voor SW-serie

  Woods SMF Stoffiltercassette voor SW-serie

  € 24,99
  5 x Woods SMF Stoffiltercassette voor SW-serie

  5 x Woods SMF Stoffiltercassette voor SW-serie

  € 99,99
  Woods temperatuur- en hygrometer

  Woods temperatuur- en hygrometer

  € 23,95
  QH1HL Siccom Ecotank Condenswaterpomp hi-flow voor luchtontvochtigers

  QH1HL Siccom Ecotank Condenswaterpomp hi-flow voor luchtontvochtigers

  € 138,85

  Wood’s SW59FW professionele luchtontvochtiger voor groot huis, appartement, grote kelder

  • Voor groot huis, appartement, grote kelder, woning, magazijn, grote opslag of grote ruimte tot 250 m²/ 621 m³
  • Tegen vochtproblemen, schimmel, zilvervisjes, condens
  • Ook geschikt voor was drogen
  • Professionele luchtontvochtiger, lange levensduur
  • Capaciteit 41 liter/24 uur (bij 35°C/80%RV)
  • Capaciteit bij 20°C/70%RV 25 liter/24 uur
  • Permanente waterafvoer
  • Inhoud reservoir 11,4 L
  • Werkt bij temperatuur van 2 – 35°C
  • Luchtstroom 129 - 296 m³/uur
  • 2 ventilatorsnelheden
  • Zeer energiezuinig, verbruik max 690 Watt
  • Geluid 56 - 60 dB
  • Met schuifhygrostaat, elk gewenst luchtvochtigheidspercentage is instelbaar
  • Handbediend
  • Met SMF wisselfilter
  • Met milieuvriendelijk koelgas R290
  • Stalen behuizing, kleur wit
  • IP x1
  • Verrijdbaar
  • Gewicht 24 kg
  • Afmeting HxBxD 527 x 345 x 495 mm
  • Aansluitspanning 230 V/ 50 Hz
  • Garantie 2 jaar voor particulieren, 1 jaar voor bedrijven

  Voor groot huis, appartement, grote kelder, opslag, museum, grote ruimte

  De Wood's SW59FW luchtontvochtiger is krachtig en geschikt voor een groot huis, appartement, grote kelder, grote woning, magazijn, opslag, archief, kruipruimte of andere grote ruimte tot 250 m²/ 621 m³. 

  Tegen zilvervisjes, condens, schimmel

  De SW59FW ontvochtiger is effectief tegen vochtproblemen zoals zilvervisjes, condens en schimmel. De SW59 is een krachtige luchtontvochtiger die voorkomt dat er schade ontstaat aan vloeren, kozijnen, elektronica, papier, meubilair en kunstvoorwerpen door te vochtige lucht. Afgesloten ruimtes die door vocht muf werden en gingen stinken zullen met de SW59 voortaan fris en droog blijven.

  Was drogen

  De Woods SW59FW luchtontvochtiger is ook geschikt voor was drogen. Door zijn grote capaciteit droogt de ontvochtiger de was in enkele uren. Hierdoor hoeft men geen gebruik meer te maken van energie verslindende droogtrommels.

  Ideale luchtvochtigheid

  De ideale luchtvochtigheid is 50 tot 60% RV. Er bevindt zich dan 50 tot 60% waterdamp in de lucht. De gemiddelde luchtvochtigheid in Nederland is 83% RV.

  SMF wisselfilter

  De Woods luchtontvochtiger heeft een SMF wisselfilter dat stof en vuil uit de lucht haalt. Dit filter dient van tijd tot tijd vervangen te worden.

  Degelijke kwaliteit

  Wood’s is het topmerk in ontvochtigen. De Wood’s SW59FW luchtontvochtiger is uiterst degelijk, efficiënt en energiezuinig. Gemaakt om jaar-in-jaar-uit continu te ontvochtigen. Gefabriceerd in Zweden en geoptimaliseerd om bij een groot temperatuurbereik efficiënt te blijven werken.

  6 jaar garantie na registratie bij fabriek

  Wanneer men de Woods SW59 luchtontvochtiger binnen 2 weken na aankoop registreert bij de Woods fabriek te Zweden ontvangt men 6 jaar garantie op de luchtontvochtiger. Lees de voorwaarden na aankoop in de handleiding.

  Techniek condensdroger

  De Wood’s SW59FW is een condens ontvochtiger. Een ventilator zuigt de lucht in de Wood’s SW59FW over een koud verdamperblok waarop, door de sterke afkoeling, een groot deel van de waterdamp uit de lucht wordt neergeslagen. Het condenswater wordt opgevangen in het ingebouwde reservoir of afgevoerd via de permanente afvoer. De afgekoelde lucht passeert daarna een warm condensorblok en wordt als droge, licht verwarmde, lucht de ruimte weer ingeblazen.

  Ontvochtigingsapaciteit

  De Wood’s SW59FW haalt bij 35°C en 80% RV (relatieve luchtvochtigheid) 41 liter vocht per 24 uur uit de lucht. Bij 20°C en 70% RV is dat 25 liter per 24 uur. De ontvochtiger werkt bij een temperatuur tussen 2 en 35°C.

  i-EcoDefrost

  De Woods SW59FW heeft een nieuw intelligent en energie besparend automatisch ontdooisysteem, i-EcoDefrost. De ontvochtiger ontdooit hierdoor sneller, werkt energiezuiniger en heeft een groter bereik van temperaturen waarbinnen de luchtontvochtiger kan ontvochtigen.

  Waterreservoir

  De Woods luchtontvochtiger heeft een waterreservoir van 11,4 liter. Wanneer het reservoir vol is slaat de luchtontvochtiger automatisch af. Het reservoir kan eenvoudig uit de ontvochtiger gehaald worden zodat het makkelijk geleegd kan worden.


  Permanente waterafvoer

  De luchtontvochtiger heeft een aansluiting voor vaste waterafvoer, zodat men het reservoir niet meer hoeft te legen. Een slang hiervoor is niet meegeleverd. Men kan hiervoor een stukje tuinslang gebruiken.

  Hygrostaat

  De Wood’s SW59FW heeft een ingebouwde nauwkeurige schuifhygrostaat, zodat men exact de gewenste luchtvochtigheid kan instellen. De hygrostaat houdt de luchtvochtigheid automatisch op peil. Wanneer de ontvochtiger af is geslagen of uit is geweest blijft de instelling van de hygrostaat behouden. De hygrostaat stelt men in met behulp van een hygrometer. Wanneer de gewenste luchtvochtigheid is bereikt geeft de hygrometer dit aan, men draait dan de hygrostaat terug tot men een klik hoort. De hygrostaat zal de luchtvochtigheid dan automatisch op dit niveau houden. Een hygrometer kan men optioneel bij bestellen.

  Zeer energiezuinig

  De luchtontvochtiger heeft 2 ventilator snelheden. Het geluid is in de lage stand 56 dB, in de hoogste stand is dat 60 dB. Het verbruik is met maximaal 690 Watt energiezuinig in verhouding met de grote capaciteit.

  Klaar voor gebruik

  De Wood’s SW59FW is beveiligd tegen wateroverloop en bevriezing. Bij een vol reservoir of een te lage temperatuur slaat de ontvochtiger af. De Wood’s SW59FW heeft een stevige metalen behuizing, is verrijdbaar en stekkerklaar, dus direct klaar voor gebruik.

  LET OP: De Woods SW59FW kan niet in een badkamer of zwembadruimte geplaatst worden!

  Video

  Wood s producten
  3012011

  Datasheet

  Categorie
  Condens luchtontvochtigers
  Garantie
  Particulieren 2 jaar, Bedrijven 1 jaar

  Specifieke referenties

  Woods SW59FW zeer krachtige luchtontvochtiger, tot 250 m² | Luchtreinigeronline

  Woods SW59FW zeer krachtige luchtontvochtiger, tot 250 m²

  € 1.099,00
  Inclusief btw